marți, 9 februarie 2010

Paradox


În online poţi să te zgârmi în nas în timp ce discuţi cu cineva pe mesanjer, să te miroşi la subraţ şi să postezi pe blog, să te scarpini în dos în timp ce comentezi pozele “prietenilor”, să flatulezi, să-ţi cureţi degetele de la picioare, să îţi rozi unghiile, să îţi miroşi degetul, să te scobeşti în dinţi, să îţi mesteci părul, să râgâi şi cu toate astea să îi pari celui cu care vorbeşti secsi, inteligent(ă), interesant(ă), cochet(ă) etc.


Lista rămâne deschisă.


6 comentarii:

  1. Pai bineinteles ca toate se pot intampla si s-ar putea sa nu fie doar pe rand:D si pana la urma, se incearcam mereu sa salvam aparentele, chiar si in discutiile fata in fata:)

    p.s. uite ce fac eu, in loc sa stau naibii sa imi vad de servici incerc sa par desteapta dand un comentariu "pertinent" pe un blog :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o chestie: tu acum ce actiune intreprinzi? ;)

    p.s. with love

    RăspundețiȘtergere
  3. Aparenţele contează (cel puţin la început) oricum ai lua-o, numai că în faţa calculatorului e ceva mai uşor. nu trebuie să îţi controlezi şi noverbalu'.
    cred ca mi se trage totul de la neieşitul din casă de vreo 3 zile. :))

    Ah, eu nu fac niciuna din chestiile alea. eu doar sunt secsi si inteligentă şi interesantă. :))) tu?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ..eu mai bine-ar fi sa tac:)) nu de alta, dar nu sunt secsi, inteligenta si interesanta ergo nu ma pun cu dusmanu' :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieei, ieeei!! Asta a fost pentru faza cu Shinigami de pe Facebook! :p Sailor Moon iz back in business!:))

    PS: acum o să pară că tot postul a fost scris pentru a câştiga! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci da, Batman is now in business:))) postul chiar pentru asta a fost scris si eu am aflat si am dat de stire lumii:)) Mhuawahahaaa:)) Batman rocks with his friends the Shinigami:D

    RăspundețiȘtergere