marți, 17 ianuarie 2012

Cum să te îmbogățești în caz de apocalipsă zombie

Dacă înalții oficiali americani sfătuiesc poporul cum să supraviețuiască în cazul unei ”apocalipse zombie”, eu îl voi învăța cum să tragă foloase de pe urma ei.

Fără alte introduceri, Cum să te îmbogățești în caz de apocalipsă zombie - mic îndrumar, așa cum mi s-a arătat în vis.

1. Localizează un cinematograf, de preferință unul care să nu fie loc de adunare al grupurilor zombie. Distanța acestuia față de casă/adăpost e irelevantă și depinde doar de câți zombies ai chef să înfrunți pe drum;

2. Găsește câțiva parteneri. Planul va fi mult mai eficient dacă ai doi-trei parteneri alături. Ai grijă ca aceștia să nu fie zombie!

3. Împarte sarcinile.

4. Cinematograful trebuie păzit. Alege una sau două persoane care să se ocupe de asta;

5. Pune în aplicare operațiunea ”cobai”. Parașutează unul din parteneri în mijlocul unei gloate zombie și spune-i să se refugieze în cinematograf. Metoda de selecție îți aparține. E posibil ca operațiunea să nu funcționeze de fiecare dată. Să ai întodeauna câtiva oameni de rezervă!

6. Cu puțin noroc, omul tău va ajunge la refugiu. Odată ajunsă în fața cinematografului, cere gloatei de zombie să plătească bilet de intrare. Fii ferm și nu accepta nici un compromis. În cele din urmă, nu vor avea de ales. Dacă îl vor, trebuie să plătească!


Incredibil de simplu și la îndemâna oricui, ai zice și pe bună dreptate. Just, vei avea de înfruntat o gloată de zombie flămândă, dar vei avea buzunarul plin și tot ce va mai trebui să te preocupe este supraviețuirea.

Poza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu