vineri, 18 septembrie 2009

SuperEeegor


Igor posedă abilitatea de a topi o persoană dintr-o singură privire. Tocmai de aceea Igor nu latră prea mult. Nu e nevoie să o facă.

Lui Igor îi plac şosetele şi papucii mei verzi şi roşii şi başcheţii mei albaştri şi părul şi mâţele. Mâţele nu prea îl plac.

Lui Igor nu îi place fundiţa roşie de la gât. I se pare gay. De aceea încearcă mereu să o dea jos. Şi reuşeşte. Igor reuşeşte tot ce îşi propune...până la mamaia. Dar perseverează!

Igor e mai şmecher decât Chuck Norris. Chuck Norris nu aleargă după maşini în patru labe. Igor da! Totuşi, Chuck Norris nu poartă fundă roşie la gât, dar dacă ar purta, Igor ar fi mai sexi şi ar avea mai multe cuceriri...Chuck Norris ar arăta doar gay.

Meet Igor!

Cu toate astea, după 15 ani, Igor e ca un mic intrus. Nu e câinele alături de care am crescut. Mă voi obişnui şi cu asta, în cele din urmă...

4 comentarii:

  1. Ca purtător de lătrătură al lui Igor îţi transmit un "Ham ham mmm haaam!". Adică: "Şi e...heei, ălă din piciorul tău e un adidas?":P :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cainele alaturi de care ai crescut nu va putea fi inlocuit. Dar si nebunaticii astia, urmasii Celui Dintai, ne fac sa zambim. Igor al tau are mutrita de cuceritor. :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine spus Andreea! Igor ăsta e un Don Juan câinesc. :) Ce mai, ştie cum să îşi contruiască brandul personal. :P

    RăspundețiȘtergere